Bambus på tilbud

Du er også velkommen til at tage kontakt og få et personligt tilbud

Ivory Ibis

80 cm høje i 7,5 liters potter.

Pr. stk 250 Kr

10 stk 1900 Kr (spar 24%)

Bestil din bambus her

Deep forest hæk

Der skal plantes 1 stk pr. meter.

 80 cm høje i 7.5 liters potter. Pr. stk 250 Kr - 10 stk 1900kr

150 cm høje i 20 liters potter. Pr. stk 495 kr

Bestil din bambus her

Høje bambus til hæk

Fargesia Maasai & Deep Forest bliver 3-4 m høj, mens Ivory Ibis bliver 2-3 m høj.

150 cm høj pr. stk 495 Kr - 10 stk 4500 kr (spar 9%)

Bestil din bambus her

Maasai Fargesia Hæk

Der skal plantes 1 bambus pr. m

TILBUD: 160-175 cm  høj Maasai.  Pr stk  495 kr - 10 stk 4500 kr

7,5 liters 80 cm høj Maasai. Pr stk 250 kr - 10 stk 1900 kr. spar 24 %
Bestil din bambus her

Blue Lizard

Ny flot størrelse - Meget velegnet til krukker

80 cm høj pr. stk 250 kr

Bestil din bambus her

NYHED

Black Pearl med flotte sorte stammer

80-100 cm høj pr. stk 250 kr

Bestil din bambus her

Bambus kan plantes fra marts til november

Bambusplanteskolen har åben lørdage 9-13. Vi sender fra dag til dag med fragtmanden for 500 kr

Nyheder

Plant bambus helt indtil november

Med de nye sorter fra Well-born Africa bambus kan du sagtens plante til medio november, så længe vejret tillader. Frost er den afgørende faktor, der udelukker ...

Vulcano og Black Pearl velegnet til krukker

Vulcano og Black Pearl er særdeles dekorative med sine sorte stammer. Vulcano bliver 1 – 1,5 m, hvis man planter den i jorden. Mens den i krukker bliver l ...

Stor blue lizard bambus sort i haven
Hvor høj bliver bambussen?

Det er det mest stillede spørgsmål til bambusplanteskolen. De højder, der angives på hver enkelt plante, skal tages med stor forbehold, da dette er meget for ...

Bambus der passer til dine behov

Bambusplanteskolen har et stort udvalg af robuste og elegante bambus arter, der passer til ethvert behov. Bambus er en hårdfør plante, der er godt for miljøet og hårdtere den danske vinter vel

Lær mere om Bambus

Om os

Bambusplanteskolen ApS blev den 1. december 1994 overtaget af Søren Ladefoged, der senere hen specialiserede sig inden for bambus. Planteskolen har i en lang årrække produceret bambus, der er blevet solgt ud til hele Europa.

Planteskolen råder over 25 hektar land, hvorpå der bliver produceret ca. 300.000 bambus i løbet af året. Planteskolen beskæftiger sig med 5-10 forskellige sorter, og har inden for de sidste par år udvidet salget, der nu også består af bl.a. krukker og buddha figurer.

Pandamad fra Sydsjælland til Københavns Zoo

Bambusmanden i Vordingborg laver mad til København Zoo’s sultne pandabjørne. To hektar er tilplantet med pandabjørnenes livret. Inden for et par år skal København Zoo være hjemsted for den kinesiske sort-hvide, store panda. I pandabjørnens hjemland er dens naturlige føde bambus – både fordi det er den store bjørns livret, men også fordi den behøver fibre fra bambusbladene.

En pandabjørn, eller bambusbjørn, spiser 20-30 kg bambus om dagen, og derfor skal der de kommende år produceres store mængder af bambus, så København Zoo er klar til bjørnenes ankomst. Derfor har København Zoo indledt et samarbejde med Bambusmanden fra Vordingborg, der har dyrket bambus de sidste 20 år. Han kan producere bambus i de mængder, pandaerne kræver det og er klar til at tage udfordringen op med to hektar mark produktion af pandamad på Sydsjælland.

De to hektar mark, der skal plantes til med bambus til pandamad, ligger nær den Sydsjællandske by Vordingborg. Når først bambussen har fået rigtig fat skal den høstes et par gange om ugen året rundt. Altså behøver pandabjørnene ikke at savne frisk bambus om vinteren.

Vil du vide mere om pandabjørnene og bambus: Søren Ladefoged, Bambusplanteskolen ApS, Vordingborg, tlf. 2481 8202 eller på Jumbobamboo@mail.dk.

Buddha Figurer i top kvalitet

X