Well Born African®

Serien består af Red Zebra, Blue Lizard, Deep Forest og Maasai. Afrikansk inspirerede navne, der fortæller noget om forskelligheden i farver og voksemåde. Red Zebra har smukke bordeauxrøde nuancer, Blue Lizard har blålige stængler, der er tydelige at se i direkte sollys. Deep forrest vokser sig vidunderlig smuk og bred, imens Maasai strækker sig lang og slank op mod himlen.
Det særlige ved bambus fra serien Well born Africa er at den er en hurtigt voksende, hårdfør og har unikke farver, der ses hele året rundt. Især de to sorter Red Zebra og Blue Lizard , er unikke i farverne og egner sig  godt til store dekorative krukker

Well Born Africa bambus er mere vinterhårdfør end de gamle sorter. Det er en ny og stærk bambus, der klarer sig bedre end de gamle sorter igennem en hård dansk vinter.

Dog er der altid en risiko fra at de tørrer ud om vinteren hvis potten er bundfrossen og dermed ikke kan tage vand op.  Så derfor skal man være ekstra opmærksom på de planter der står i krukker.
Husk at du altid er velkommen til at komme ud og se den nye serie af bambus og møde bambusmanden Søren, på Højvang Planteskole i Vordingborg.

Har du spørgsmål til den nye art er du velkommen til at kontakte Bambusmanden her

Del på Facebook

Flere posts

Fargesia Malachite Monkeys

Malachite Monkeys

Nyhed – Fargesia Malachite Monkeys® er en splinterny bambus fra serien Well-Born-Bamboo®-Africa det er en kompakt, tætvoksende og robust bambus som bliver mellem 1 og

Læs mere »

Kontakt

Mail:
Jumbobamboo@jumbobamboo.com

Bambusplanteskolen ApS
Næstvedvej 312
4760 Vordingborg
CVR: 21517496

Besøg os på Facebook

Fragt

FORSENDELSE KOSTER KR. 500,-
Undtagen ikke landfaste øer

Du er også velkommen til at hente selv, hvis du foretrækker det.
Giv besked når du bestiller.

Åbningstider

1. april – 1. oktober
Lørdage 9.00 – 13.00

Privatlivspolitik

Vi anvender ikke cookies!

Denne hjemmeside bruger cookies for at skabe den bedste brugeroplevelse for dig.

Læs mere her.